Meer zelfvertrouwen, veerkracht en weerbaarheid.

Doel van de training

Het versterkt de emotionele veerkracht, stimuleert het zelfvertrouwen, bouwt probleemoplossende vaardigheden op.
De training geeft handvaten zodat kinderen in de toekomst beter uitgerust zijn om uitdagingen aan te kunnen, het leert kinderen om angsten de baas te worden en stress en piekeren te verminderen.


 Voor wie

Het programma is een training voor (gevoelige) kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Kinderen die verlegen of onzeker zijn, bang zijn om dingen fout te doen, angstig zijn of situaties vermijden. Kinderen die moeite hebben om met hun gevoelens om te gaan of die negatief over zichzelf denken en piekeren. Maar ook voor kinderen die snel boos worden of moeilijk met teleurstellingen om kunnen gaan.

Daarnaast is het eigenlijk voor ALLE kinderen. Omdat ze “life skills” aangereikt krijgen waar ze hun hele leven profijt van hebben.


Het leert kinderen over gevoelens, lichaamsseintjes, ontspannen, helpende gedachtes, support teams en jezelf belonen. Een fantastisch programma dat aan de slag gaat met zowel het lichaam als met gedachtes en gedrag. 

 De training zal bestaan uit 5 sessies van 60 min. 
Ik zal soms vragen dat ouders na 50 minuten komen meevolgen of bij het begin van de sessie even meedoen. 
Altijd in kleine groepjes zodat het kind zich veilig voelt en durft openstellen. 

De data vind je van zodra je op de link klikt.


De training inclusief werkboek en alle materialen kost €180. Trainingen en workshops hebben altijd een betalingsplicht. Je kan na overleg wel een ander kind laten deelnemen. Individuele trainingen zijn ook steeds mogelijk aan het coachingtarief